Hondenuitlaatservice Nikki
Werkwijze

Wanneer u interesse heeft voor onze hondenuitlaatservice, volgt er een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek  wordt er uitvoerig gesproken over het karakter van uw hond en  kunt u verdere eigenschappen en bijzonderheden toelichten. Tevens krijgt u een indruk aan wie u uw hond toevertrouwt. Het is voor ons van belang uw hond in zijn eigen omgeving te leren kennen. Wij informeren u verder over het halen en brengen van uw hond, in onze speciaal aangepaste bestelbus, en spreken af hoe vaak de hond met ons meegaat. 

Wij wandelen van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur tot 13.00 uur met de honden in het bos. Tussen 8.30 uur en 14.30 worden de honden opgehaald en weer thuisgebracht.

Wanneer uw hond voor het eerst met ons meegaat, wordt hij aangelijnd en lopen we  naar het bos. Zo kan uw hond de roedel leren kennen en andersom. Aangekomen op het open veld mogen de honden los. Bij terugkeer worden de honden weer aangelijnd om vervolgens terug te keren naar de bus.

Wij lopen ook op in het Weekend. Mocht u b.v. onverwacht moeten overwerken of wilt u gewoon een dagje uit, kunt u altijd contact met ons opnemen via sms of telefoon.

Flexibiliteit staat bij Nikki hondenuitlaatservice voorop. Mocht er zich onverwacht een probleem voordoen met het uitlaten van uw hond, lossen wij dit graag voor u op. Wanneer u ons voor 9.00 uur contact, kan u hond nog gewoon worden opgehaald. Ook mensen met onregelmatige diensten kunnen bij ons terecht!  Zo leveren wij service op maat.