Hondenuitlaatservice Nikki
Wie zijn wij

Wij, Simone en Chantal, zijn de trotse eigenaren van een groepje Jack Russels en een Malthezer.
Doordat wij zelf eigenlijk te weinig tijd aan de beweging van onze honden konden besteden,  ben ik (Simone) in 2008 de hondenuitlaatservice gestart. Na twee jaar liep het zo goed dat we besloten uit te breiden en het samen te gaan doen. Zo hebben wij onze voormalige baan in de catering opgezegd en daar hebben we tot op de dag van vandaag nooit een moment spijt van gehad. 
 
Ik, Simone, had al jong met honden te maken door ze van buren, kennissen en vrienden uit te laten maar door de drukte van mijn fulltime baan kon ik zelf nooit een  hond nemen. Na jaren van uitstel  besloot ik toch voor een hond, genaamd Nikki, te gaan doordat de mogelijkheid van het inschakelen van een uitlaatservice  bestond. Na 22 jaar catering besloot ik mijn droom waar te maken door een eigen  hondenuitlaatservice te beginnen. Zo heb ik  van mijn hobby mijn werk gemaakt.   
 
Chantal, heeft 13 jaar in de catering gewerkt, waarvan zij de laatste jaren veel door het land werkte . Haar liefde voor honden is met de tijd gegroeid. Door de vele verhalen raakte zij enorm enthousiast, liep steeds vaker met ons mee en besloot een samenwerking aan te gaan binnen onze hondenuitlaatservice Nikki.